Wij willen graag met jou aan de slag

Contact

Ben jij een jong volwassene met een (licht) verstandelijke beperking? Wil jij graag tot je recht komen? Wil jij een hulpverlener die je serieus neemt en wil jij serieus aan jou toekomst werken?

Dan ben je bij Rood Hulpverlening aan het juiste adres!

Stuur ons een mailtje met jouw vraag of opmerking, wij helpen je graag verder.

Rood Hulpverlening
Telefoon: 06 20 24 93 92
Email: info@roodhulpverlening.nl

KvK: 78462738

Jouw privacy is belangrijk voor ons en staat voorop in ons beleid. Om jou duidelijkheid te geven over waar wij jouw gegevens voor gebruiken, werken wij met het AVG formulier. Dit AVG formulier gebruiken wij als privacyverklaring binnen onze organisatie. Met deze doelstelling in gedachten, hebben we in het licht van de nieuwe EU-regels voor gegevensbescherming, onze privacyverklaring bijgewerkt. Deze treedt 25 mei 2018 in werking.

 

Belangrijke informatie voor gebruikers van deze website

 • We gebruiken het contactformulier zodat jij gemakkelijk met ons in contact kan komen; je kunt hierdoor gemakkelijk je vragen bij ons kwijt.

 • De persoonlijke gegevens die je invult delen wij niet met externe partijen en bij geen voortgang van het contact verwijderen wij je gegevens (naam, communicatie, telefoonnummer, emailadres) binnen 14 werkdagen.

 • Wij hosten onze website via Hostnet en bewerken deze met WordPress

 • pas wanneer je daadwerkelijk interesse hebt om bij ons zorgvrager te worden zullen we met jou het AVG formulier doornemen; als je om welke reden dan ook tijdens het intakeproces niet akkoord gaat met onze manier van werken inzake je privacyrechten kun je ten alle tijden aangeven tijdens de intake dat we jouw gegevens mogen verwijderen en je niet wilt worden aangenomen als zorgvrager. Dit kan eenvoudig via een mail met jouw wensen naar info@roodhulpverlening.nl binnen 14 werkdagen zal aan jouw verzoek tegemoet worden gekomen.

Belangrijke informatie voor zorgvragers

 • We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het doel waarmee je ze met ons hebt gedeeld; het aan jou kunnen leveren van kwalitatieve zorg en begeleiding.

 • We delen jouw persoonlijke gegevens niet met externe partijen, wel wanneer we dit wettelijk verplicht zijn. In alle andere gevallen vragen wij altijd om jouw toestemming. Deze toestemming mag jij altijd weer terugtrekken; dit kan via een mailtje naar info@roodhulpverlening.nl

 • Je mag natuurlijk altijd aan ons vragen wat we van je weten en mogelijk incorrecte persoonlijke gegevens corrigeren. Voor een overzicht van al jouw rechten, verwijzen we je naar ons AVG formulier, deze is speciaal voor Rood Hulpverlening ontwikkeld en nemen we persoonlijk met je door zodat jij als zorgvrager weet hoe we jouw privacyrechten serieus nemen.
  Bedankt voor je vertrouwen in Rood Hulpverlening,

  Koos Dorst

 

Controle

 • Submit

Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.

Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.

Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.

Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.

 Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.

Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan info@klachtenportaalzorg.nl. Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.

Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.