Mijn hart klopt voor jonge mensen met een beperking die graag willen groeien naar meer zelfstandigheid, deze mensen help ik graag verder!

Even voorstellen

Ik ben Koos Dorst eigenaar van Rood Hulpverlening.  Al vanaf dat ik in de zorg ben gaan werken in 2006 heb ik de wens om deze maatschappij voor jongelui met problemen leefbaar te maken.

Ik ondersteun en begeleid op de verschillende leefgebieden jong volwassenen met een zorgvraag, die graag geholpen willen worden in hun groei naar verzelfstandiging.

Koos Dorst heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen met jongeren met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblemen binnen de residentiële (jeugd)zorg. Koos is gediplomeerd agogisch (sport)begeleider, heeft sociaal pedagische hulpverlening gevolgd aan de hogeschool Windesheim en heeft verschillende certificaten behaald door de jaren heen op het gebied van veiligheid en methodisch werken. Daarnaast heeft hij jarenlang gewerkt als individueel begeleider van jong volwassenen met een cognitieve beperking.

Deze kennis en ervaring wilt Koos inzetten om jong volwassenen tot hun recht te laten komen, binnen Rood Hulpverlening is er plek voor maximaal drie zorgvragers, dit omdat Koos het belangrijk vindt voldoende tijd te hebben om de zorgvrager individueel te kunnen begeleiden, daarnaast is Koos 24/7 bereikbaar voor de zorgvragers wanneer er zaken zijn waar de zorgvrager op dat moment niet voldoende uit kan komen.

Binnen Rood Hulpverlening wordt er gebruik gemaakt van hulpverleningsplan ‘De Rode Draad’. Dit plan is  voorgelegd aan en bijgeschaafd door diverse professionals binnen de (jeugd)hulpverlening.